FAQ

Vi leverer i øjeblikket i hele verden, undtagen nogle få fjerntliggende områder.

Vi tilbyder gratis fragt på alle køb på over 600 kr på verdensplan. Hvis din ordre har en værdi af mindre end 600 kr, kræver vi et mindre forsendelsesgebyr på 50 kr.

Når vi har gennemgået og fremstillet din ordre, afleverer vi din pakke til vores fragtfirma inden for 4-6 hverdage (mandag - fredag) og sender dig et sporingsnummer. Når du har modtaget sporingsnummeret, tager det normalt 1-5 hverdage, før det bliver aktivt.

Estimeret Leveringstid inkl. Produktion

  • Europa: 3 uger

Alle danske ordre sendes med PostNord

Bare rolig. Nogle gange tager det op til 5 dage for dit sporingsnummer at blive opdateret. Send os en e-mail, og så gøre vi vores bedste for at finde ud af, hvor din pakke er.

Hvis du har indtastet den korrekte adresse, og din forsendelse stadig ikke blev leveret, bedes du sende en anmodning om erstatning til os.

Da din ordre er 100% unik og specialdesignet, kan du ikke returnere din vare. Hvis du har et problem med dit færdige produkt, bedes du indsende en erstatningsanmodning, og vi vil evaluere din situation. Hvis du har modtaget en forkert eller beskadiget vare, indsend en anmodning om erstatning, og vi sender en erstatning så hurtigt som muligt! Bemærk, at selvom vi ikke refunderer defekte ordrer, erstatter vi dem så hurtigt som muligt.

Send venligst en anmodning om erstatning, så snart du bemærker skaden og/eller defekten. Vi tilbyder dig en erstatning og sender den til dig så hurtigt vi kan.

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, er du velkommen til at indsende en anmodning om erstatning. Vores team vil gennemgå anmodningen og afgøre om du er berettiget til en erstatning.

For at annullere ordren skal du give os besked inden for 24 timer efter ordreafgivelsen. Ordrer, der er sendt til produktion, kan under ingen omstændigheder annulleres.

Vi kan skabe dit Silvercut™-smykke med alle arter og racer. Indtil videre har vi skabt smykker med hunde, katte, fugle, heste, fisk, mennesker og endda biler.

Ja da! Sørg for kun at bruge nærbilleder for at sikre, at vi kan afbilde alle ansigtstræk på det færdige vedhæng.

Selvfølgelig! Send dit billede til support@silvercut.net med emnefelt "Preview Request" og fortæl os, hvilket produkt du er interesseret i, så vender vi tilbage til dig med et animeret billede af det forventede færdige produkt.

Vi er dedikerede til at sikre, at du er tilfreds med det endelige produkt. Hvis du ikke er tilfreds, bedes du indsende en anmodning om erstatning, så vurderer vi din situation.

Hvis du er utilfreds med indgraveringen, undersøger vi, om det billede som du har sendt ind, følger vores vejledning. Er vejledningen ikke fulgt, kan vi desværre ikke hjælpe dig. Hvis vejledningen er blevet fulgt, og der tydeligvis er sket en fejl i produktionen, sender vi dig et nyt produkt.

Sørg for at oploade et billede af høj kvalitet, med god belysning og i øjenhøjde med dit motiv. Vi bruger det nøjagtige billede, du indsender, under vores designproces. Hvis billedet ikke er af høj kvalitet, påvirker det resultatet.

Silvercut ligger i Sverige. Vores værksted, hvor Silvercut smykkerne fremstilles, flyttede for nylig til Asien for at gøre os i stand til at tilbyde et produkt af høj kvalitet til en rimelig pris til vores kunder.Da vi er en svensk virksomhed med høje arbejdsmiljø- og sikkerhedsstandarder, prioriterer vi, at vores medarbejdere elsker at komme på arbejde for at hjælpe os med at skabe smukke Silvercut smykker til alle vores kunder. Vi sætter også fokus på vores transportmetoder for at sikre, at de påvirker klimaet mindst muligt ved at bruge miljøvenlige og overkommelige forsendelsesmetoder.

Vores smykker holder evigt, hvis de behandles ordentligt.

  • Opbevar altid dine smykker sikkert for at undgå at snørres og får ridser. 
  • Undgå kontakt med parfume, klor, lotion, hårspray, kosmetik og andre kemikalier, da dette kan påvirke farven eller glansen.
  • Vær forsigtig, når du bærer dine kæder, prøv ikke at sidde fast med dem eller trække i dem.
  • Fjern dine smykker, når du bader, træner, laver husholdningsarbejde osv. for at undgå at bøje, ridse eller miste det.
  • Olier fra din hud samler sig på overfladen af ​​sølv og kan disponere for oxidation. Brug varmt vand til at vaske dine smykker forsigtigt, og tør dem med en blød klud.

Især nøgleringen er tilbøjelig til at blive ridset, når den er i lommen blandt andre hårde metaller såsom dine nøgler. Medmindre ridserne er virkelig dybe, bør dette dog ikke beskadige fotograveringen.

Brug varmt vand og en smule mildt opvaskemiddel til at vaske dine smykker forsigtigt, og tør dem med en blød klud.