1. Undgå grynede billeder..

Kvaliteten på billedet er vigtigt. Vælg et billede i høj opløsning og hvor konturerne er tydelige. De fleste smartphones klarer jobbet.

2. God belysning giver bedre resultater

Lyset skal helst være fokuseret på den som afbildes. Hvis billedet er for mørkt, er det svært for os at lave en præcis indgravering. Særligt hvis pelsen er mørk

3. Er der flere på samme billede?

multiple pets

Vi anbefaler at der kun er en person eller et dyr på medaljongen for det bedste mulige resultat. Hvis du ønsker at der skal være flere dyr eller mennesker på samme medaljong, er det vigtigt at de er placeret side om side og tæt. Bemærk venligst at medaljongen kun findes i en størrelse og at det kan forringe resultatet, hvis der er mere end en person eller et dyr på billedet.

4. Positionering er vigtigt

Hvis det ikke er muligt at lave en fin silhuet af hele kroppen, laver vi en silhuet af hovedet.

Oversigt

Billeder i høj opløsning og med god belysning har de bedste forudsætninger for at blive til et flot resultat.

Yderligere information: 

Hvis pelsen er mørk, anbefaler vi at du vælger Sterlingsølv for at sikre det bedste resultat.

Vi bruger kun det billede som du oploader til at producere dit Silvercut produkt. Derfor er det vigtigt at du er tilfreds med alle elementerne i billedet.

Hvis billedet, som du oploader, ikke følger vore vejledning, kan vi ikke garantere kvaliteten på det færdige resultat. I disse tilfælde erstatter vi ikke produktet. Derfor er det vigtigt at du tager dig god tid til at vælge det helt rigtige billede.

Bemærk venligst at alle eksempler på hjemmesiden er lavet fra billeder som følger vores vejledning. Det er dit eget ansvar at dit billede også følger vejledningen. Hvis det ikke følger vejledningen, gør vi selvfølgelig vores bedste for at opnå det bedst mulige resultat, men vores erfaring er at resultatet ikke bliver lige så godt som eksemplerne på vores hjemmeside.

Vi gør vores bedste for at gennemgå billederne i vores ordre, men det er i sidste ende dit eget ansvar at billedet, som du oploader, er i høj kvalitet.