Om Silvercut

Hos Silvercut går vi den ekstra mil for at skabe helt personlige produkter med stort fokus på detaljerne.

Vi er stolte over at arbejde med utroligt talentfulde og dedikerede designere, som hver og en skaber vores helt unikke Silvercut produkter. Med en kombination af traditionelle teknikker og moderne teknologi, har vi skabt en metode som sikrer at vores produkter kan bæres hele livet.

Vi bearbejder vores produkter ned til den mindste detalje for nøjagtigt at gengive mindet om den du har kær.

Vores mål er at bygge en forretning hvor kvalitet og kundetilfredshed altid er i fokus, og vi er stolte af at kunne sige at vi har hjulpet mere end 100.000 kunder, med at mindes sine kære - med håndlavede unikke produkter - siden 2019.

Hvor det hele startede

Mit navn er Emil Nordlander. Jeg kommer fra Sverige og grundlagde Silvercut i 2019, af ren og skær kærlighed til min hund. .

Altid sammen. Aldrig adskilt. Måske af distancen - men aldrig i hjertet.

Hele livet har jeg drømt om at have en hund. Så da jeg i 2017 fik muligheden for at arbejde hjemmefra, så jeg det som den perfekte timing! Der gik måneder med at lede efter den helt perfekte hund til mig, og en dag så var hun der bare - Bonnie. Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget!

Som tiden gik, skete livet og mit arbejde begyndte så småt at indebære rejser fra tid til anden. Rejser hvor det ikke var muligt at tage Bonnie med mig. Det skabte et utroligt stort savn og gav mig på samme tid en idé. Jeg kontaktede en ven, som er sølvsmed, og bad ham om at lave et smykke til at mindes Bonnie, når jeg var på farten. Noget som i det mindste gav mig følelsen af at være tættere på hende, trods afstanden var stor.

Hvad der startede som en idé til mit eget behov, begyndte at inspirere mine venner og familie til også at ville have en lille ting til at mindes sine kære… Og det blev starten på Silvercut.

Mit håb og vision for Silvercut er at hjælpe mennesker i hele verden med at ære sine kære og mindske følelsen af distance. Vi er allerede en stor Silvercut familie på tværs af kloden, og du er mere end velkommen til at joine os! Så hvis du har spørgsmål eller kommentarer… Eller bare ønsker at dele dit billede med os, er det bare at tage kontakt!

STØT REGNSKOVEN

Silvercut er stolte over at være en Conversion Circle Partner i Rainforest Trust, en af verdens mest effektive velgørenheds organisationer. Til dags dato har vi doneret 10.000 USD til RT's mission om at bevare truede regnskove.