Silvercuts grundlæggerhistorie

Fra bedste venner til bedste venner.

Hej! Jeg hedder Emil Norlander, og jeg er grundlægger af Silvercut.

I 2018 fik jeg min skønne hund, Bonnie. Hun er min bedste ven, og vi er altid sammen. Men nogle gange blev jeg nødt til at forlade huset og kunne ikke tage hende med. Jeg savnede hende rigtig meget, så jeg fik en ide: "Hvorfor ikke have en lille version af Bonnie med mig hele tiden?" Med en vens hjælp lavede vi en flot halskæde, der lignede hende nøjagtigt. Det var så fedt!

Snart ville mine venner og familie også have en af deres egne kæledyr. Sådan startede Silvercut . Og gæt hvad der skete? Det blev utrolig populært!

Nu er Silvercut ikke kun mig længere. Vi har et helt team! Nogle laver smykkerne, andre skriver indlæg til vores blog, nogle tænker på nye produkter vi kan lave, og andre kommunikerer med jer alle sammen på sociale medier.
Vi er som en stor, glad Silvercut-familie!

Vi er så overvældede og taknemmelige for al den kærlighed og støtte, alle har givet os. Det er som et stort team - vores team og alle JER!

Så hvis du ønsker noget specielt, der er en livagtig kopi af dit kæledyr, eller bare vil vise os et billede af din pelsede, fjerklædte eller skællede ven, så er vi her! Og husk altid: uanset hvor langt væk du er fra dit kæledyr, er de stadig super tæt på dit hjerte 💖

Tak fordi i er en del af vores Silvercut-rejse!