Vores mission

I samarbejde med Rainforest Trust Inc.

Hjælp os med at beskytte verdens regnskove

Den 24. marts, 2021, donerede vi 10.000 USD til Rainforest Trusts Conservative Action Fund, en fond som hjælper med at støtte og beskytte truede arter, udryddelsestruede regnskove og andre tropiske ekosystemer i verden. Det er takket være vores loyale kunder at vores donation er nok til at kunne beskytte 2.500 hektar land og opbevare omkring 737.500 tons CO2 sikkert.

Regnskove er en af de mest vigtige naturlige resourcer på jorden og de har en betydning for os alle i vores dagligdag. De lagrer miliarder tons kol, mindsker klimaforandringerne, stabiliserer de globale vejrforhold, renser vandet, og de er endda en kilde til moderne medicin. Regnskovene er desuden hjem til 50% af jordens arter, hvoraf mange er akut truede af udryddelse. Tusindvis af indfødte samfund bruger regnskovene som en kilde til mad, vand og økonomisk velstand. Kort sagt hjælper regnskovene med at bevare liv på vores planet, og en langvarig beskyttelse af dem, er vital for vores egen overlevelse.

Rainforest Trust sikrer beskyttelse af disse vitale økosystemer gennem partnerskab med lokale fællesskaber og lokale, pålidelige NGO'er. Organisationen har allerede reddet mere end 34 milioner hektar regnskov og andre tropiske økosystemer.

Frodig skov.
Frodig planet.

Beskyttelse af habitat gavner livet over alt. Fra byparker til regnskove spiller alle arter en betydningsfuld rolle og er gensidigt afhængige af hinanden. Men arterne er også afhængige af miljøet, området hvor de udfylder sine funktioner. Vore føde, medicin, luft og vand er nødt til at komme fra sunde økosystemer, og en stor procentdel af disse bidrager tropiske regnskove med.